HTML

Jobb szem. A balról - jobbról

A magyar belpolitikai élet aktuális történései konzervatív szemmel.

Friss topikok

Archívum

Nehéz lehet kormánypártinak lenni

2008.04.16. 15:41 :: Pierre_B

Érdekes tapasztalatokat lehet leszűrni, ha az ember elolvassa saját blogjának kommentárjait. Egyrészt megtudja például, hogy nem tud publicisztikát írni, amely megállapítás már csak azért is furcsa, mert egy blogbejegyzés nem feltétlenül publicisztika – az az írás, amelyhez a hozzászólások érkeztek, semmiképpen nem volt az.

Aztán azt is megtudja, hogy szűklátókörű, majd ugyanaz a hozzászóló, aki ezt a fejéhez vágta, komoly ellenérvek helyett nem sokkal lejjebb Orsós Viktorozni kezd, mintha

1. Orbán Viktor a 2006-os választások kampányában nem cáfolta volna a cigány származásáról szóló, hazug suttogó propagandát.

2. Az, hogy Orbán Viktor milyen származású, bármit is befolyásolna.

Mindenesetre egyesek gondolkodásáról sokat elmond, hogy egyfelől rasszistázzák a másik oldalt, majd cigányozni kezdik az ellenzék legnagyobb pártjának elnökét…

Persze, nagyon nehéz lehet most baloldalinak lenni. Amikor az ember azt látja, hogy kedvenc pártjai másfél éve a padlón vannak, aztán arról jönnek a hírek, hogy néhány hét múlva felbomlik a koalíció, legújabban pedig Gyurcsány Ferenc elfeledett ígéreit Kóka János kéri számon, mire Gyurcsány vörös fejjel rohan ki a parlamenti ülésteremből… Nos, akkor nyilván tényleg nem könnyű valódi érveket találni.

Azt sem lehet egyszerű feldolgozni, hogy – miután eleddig sokan jobboldali vágyálomnak minősítették az előrehozott választásokat – Fodor Gábor, az SZDSZ egyik prominense ma reggel a Klubrádióban azt mondta: még az idén előrehozott választások lehetnek. Ez pedig sem az MSZP-nek, sem az SZDSZ-nek nem lenne jó hír, ha tényleg így történne.

Szóval egyre inkább úgy tűnik, hála Gyurcsányék hozzá nem értésének, most már teljesen mindegy, hogy Orbán Viktort lefasisztázzák, lerasszistázzák, lecigányozzák, jönnek-e a josiptotozók, a szőlőbányászók… Mert ez a hajó elment és egyre távolabb kerül a partoktól.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbszem.blog.hu/api/trackback/id/tr55428437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holi gószt 2008.06.28. 13:58:22

Jobboldali blognak nincs jövője ebben a neolibsi fészekben.
süti beállítások módosítása